RETSOPGØRET
005
 

LUMSK MANIPULATION

Den 12. maj 2014 sendte det danske folketing en ’oplysende tegnefilm’ på markedet. Den skulle fortælle borgerne om nødvendigheden af, at de viste den fornødne interesse for det, som foregår i EU-parlamentet. Den såkaldte ’valgvideo’, der frimodigt fortalte om en hårdtslående voldsmand fra det politiske ’rockermiljø’, (der med de kraftigste knytnæveslag bankede de anderledes troende på plads) blev hurtigt trukket tilbage fra folketingets You-Tube-kanal. Folketingets formand forklarede, at den 200.000 kr. ’oplysningsvideo’ "ikke mente det så alvorligt." – "Det er bare for sjov," sagde han.

Videoen fortalte imidlertid (ligeledes spøgende) om, hvorledes borgerne burde kæmpe for de værdier, som EU stod for (bl.a. klimaforskning, forbud mod farligt legetøj, nye landbrugsbestemmelser og (med et lidt større smil): ’hvor meget kanel, der må bruges i kanelkager’. Ikke ét ord om det dybt perverterede EU-parlament, der udsteder hundredvis af ’Gender Mainstream-homolove, der kan få den grove sexvideo (som er udsendt med folketingets logo) til at se ud som en uskyldig Walt Disney-film.

Det er i den situation nødvendigt, at alle danske EU-borgere bør gennemskue den omstridte valgvideo og afsløre den lumske manipulation, der skjuler sig bag dens vold- og sexbilleder. Hvori ligger en sådan ’manipulation’?

Ny Testamente siger (med Jesu egne ord): "Ve jer, I hyklere! I forsømmer det i loven, der vejer tungere. I er blinde vejledere, der sier myggen fra men sluger kamelen!" (Matt.23:23-24)

Dette er et sprog, som folk må kunne forstå! Politikerne har i denne sag pisket en stemning op, som giver dem anledning til selv ’at vaske hænderne’ (med hensyn til de tusinde gange grovere ’billeder’, som nu gennemføres ved en EU-lovgivning, der ’vejer tungere’ end den snavsede tegnefilm, som fik folketingets blå stempel. De troendes ansvar i denne sag er imidlertid større. Ny Testamente siger, at de ved Åndens klarsyn ’kan bedømme alt’ (1.Kor.2:14). Det vil sige, at de kan afsløre politikernes ’terningekast’ (Ef.4:14), når de forsøger at få borgerne til at sluge EU-kamelen! De af landets troende, som i denne time begraver deres talent (bedømmelsens nådegave) vil møde Herrens mishag…
 

N o e r

Næste indlæg: Tirsdag, 20-04-2014

 

TILBAGE